Skip to the main content

Zomerdrives bij Bridgeclub Zoetermeer

Vanaf 17 juni tot en met eind augustus zijn er bij Bridgeclub Zoetermeer (BCZ) weer de hele zomer door gezellige bridgedrives. Dit is open voor leden en niet leden.

Daar waar veel bridgeclubs de deuren hebben gesloten in de zomer, kan je bij BCZ nog steeds 3 maal per week terecht om het zo geliefde spelletje te blijven spelen. Op maandagavond 19.30 – 22.30 uur, woensdagmiddag en donderdagmiddag; beiden van 13.00 – 16.30 uur.

De meeste bridgers gaan in voor en naseizoen op vakantie en waarom dan ook thuis zitten in de zomermaanden? BCZ is er tenslotte niet alleen om te bridgen maar legt ook altijd het accent op sociale contacten en stelt immer de gezelligheid voorop.

Uiteraard staat ook het wedstrijdspelen op het menu en dit kan met wisselende partners. Deelnemers kunnen per week aanmelden voor maandagavond, woensdagmiddag of donderdagmiddag. Er zijn kleine prijsjes voor de dag ad random verdeeld en je speelt automatisch mee in de zomerladder wanneer je 5 van de 10 speelmomenten per speeldag mee hebt gedaan.

BCZ speelt in buurtcentrum de Vlieger (Groenblauwlaan 133) in de wijk Rokkenveen. Deze bridge locatie is gemakkelijk te bereiken met auto en fiets en ook de bus stopt praktisch voor de deur.

De kosten voor de zomerdrives zijn per keer €3,50 pp en voor niet leden €4. Aanmelden (voor de zomer of voor een lidmaatschap bij deze oergezellige bridgeclub) kan d.m.v. een e-mail te sturen naar bridgeclubzoetermeer@gmail.com Even bellen voor nadere instructie kan natuurlijk ook via 06-29.39.66.11.

 

De zomercompetitie

 1. Deelname voor leden van bridgeclub Zoetermeer is €3,50 pp/ €7 per paar.
 2. Deelname voor introducés en niet- leden is € 4,00 pp/ €8 per paar.
 3. Betaling uitsluitend per pin bij binnenkomst.
 4. Leden kunnen zowel op de maandagavond, woensdag- en donderdagmiddag spelen.
 5. De Zomercompetitie start maandagavond 17 juni en eindigt op donderdagmiddag 22 augustus. In totaal 30 speelmomenten; 10 per speeldag, De zomercompetitie vormt geen onderdeel van de reguliere clubcompetitie.
 6. Er wordt gespeeld in buurtcentrum de Vlieger, Groenblauwlaan 133 in Zoetermeer
 7. De wedstrijden worden gespeeld als parenwedstrijd, de competitie is individueel. Een speler kan in principe alle zittingen van de zomercompetitie met een andere partner spelen.
 8. Uitslagen met spelverdelingen, alsmede competitiestand staan op de website van Bridgeclub Zoetermeer.
 9. De start van de wedstrijd voor de maandagavond is om 19.30 uur, aanmelden kan tot 16.00 uur ’s middags via bczmaandag@gmail.com. Je dient uiterlijk 19.15 uur aanwezig te zijn. De start van de wedstrijd voor de woensdag en donderdagmiddag is om 13.00 uur, aanmelden via respectievelijk bczwoensdag@gmail.com en bczdonderdag@gmail.com tot 10.00 uur ’s morgens. Je dient uiterlijk 12.45 uur aanwezig te zijn.
 10. Om in de eindstand van de individuele competitie opgenomen te worden dien je minimaal 5 van de 10 wedstrijden per speelmoment mee te spelen.
 11. De spellen worden geschud met de dupliceermachine.
 12. Er wordt top integraal gespeeld.
 13. De lijnindeling is op basis van je positie in de (zomer) ranglijst en de verantwoordelijkheid van de dienstdoende wedstrijdleider.
 14. Cursisten en deelnemers die korter dan 1 jaar spelen op de club worden altijd in de laagste lijn geplaatst.
 15. Op elk speelmoment en in iedere lijn zijn kleine prijsjes te winnen. De wedstrijdleider bepaalt vooraf wie op deze dag een prijsje wint. (bijv. het paar dat deze dag een bepaald percentage scoort, of daar het dichts bij zit).
 16. Indien de winnaar niet aanwezig is, dan gaat de prijs naar de eerstvolgende speler uit de ranglijst die wel aanwezig is.
 17. Per speeldag/ avond is er 1 winnaar van de individuele competitie. De prijs hiervan zal worden uitgereikt op het laatste speelmoment van de zomercompetitie.
Andere artikelen
NIEUWSFLITS 7 JULI 2024

NIEUWSFLITS 7 JULI 2024

Beste bridgers,   In deze nieuwsflits Veel sterkte Viertallen; aanmelden voor...

07/07/2024 - Ruth Smits
BRIDGEBABBELS- Q2

BRIDGEBABBELS- Q2

Bridge Babbels 2e kwartaal 2024 Inhoud Voorwoord. 3 p(r)iet praat 4 Bridgeschool...

02/07/2024 - Ruth Smits
Handleiding bardienst

Handleiding bardienst

Je dient lid van deze club te zijn om dit bericht te bekijken.
Al lid? Inloggen

02/07/2024 - Ruth Smits